O nama

Dobrodošli u Ado dent zubotehnički laboratorij. Ovo je vjerovatno vodeći zubotehnički laboratorij u Sarajevu! Naša vizija je pružiti protetske radove koji ispunjavaju standarde, potrebe i očekivanja naših doktora.
Adnan
Ado dent zubotehnički laboratorij osnovan je davne 2009. godine s ciljem pružanja usluga izrade fiksnih i mobilnih protetskih radova. Počeli smo kao mali laboratorij s jednim zaposlenikom, ali danas smo se razvili u prepoznatljiv laboratorij koji zapošljava 18 stručno obučenih ljudi. 

Svako danas može kupiti savremenu opremu i materijale. Međutim, to vam ne garantuje kvalitetnu i brzu izradu protetskih radova. 

Shvatamo koliko je važno da naši doktori dobiju svoje protetske radove što je moguće brže. Zato, u 14 godina rada razvili smo vrlo efikasne procese i procedure rada koji omogućuju brzu isporuku svih faza izrade protetskih radova. Iz tog razloga, organizirali smo zasebne timove izradu fiksnih i mobilnih protetskih radova. Mi koristimo CAD/CAM tehnologiju kako bi osigurali preciznost, pouzdanost i efikasnost u procesu izrade protetskih radova.

U Ado dent laboratoriji posebnu pažnju posvećujemo kontrolisanju kvalitete na svakom koraku procesa izrade protetskih radova. Admir Brdarić, vlasnik i glavni tehničar, lično nadgleda sve kritične faze izrade, što osigurava kontinuiranu kvalitetu naših radova.

Partnerstvo sa stomatološkim ordinacijama širom Bosne i Hercegovine

Ponosni smo na dugogodišnje partnerstvo s vodećim stomatološkim ordinacijama širom Bosne i Hercegovine. Naši protetski radovi koriste se u praksi poznatih stomatologa kao što su Širbegović Stomatologija, Dental Centar dr. Butković, (Živinice), PSO '' Tahmiščija'' - prof. dr. Hamid Tahmiščija, PSO ''Helio'' - prim. dr Zoran Raguž i dr. Ovi stomatolozi prepoznaju našu predanost kvaliteti i pouzdanosti, te se s povjerenjem oslanjaju na našu stručnost i usluge.

Zašto odabrati Ado dent zubotehnički laboratorij


Naša posvećenost kontroli kvalitete osigurava da naši protetski radovi budu vrhunski i trajni. Sa 18 stručno obučenih ljudi, naš tim nudi bogato iskustvo i znanje u izradi protetskih rješenja za fiksnu, mobilnu protetiku i protetiku na implantatima. Znamo da je vrijeme novac, pa zato nastojimo da sve naše isporuke protetskih radova budu u najkraćem roku. 

Zato od prvog dana postojanja naš moto glasi ''Snagom napornog rada olakšavamo put do vašeg uspjeha.''
Pratite nas na društvenim mrežama
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram