Protetika na implantate

Ado dent je zubotehnički laboratorij koji blisko sarađuje sa vodećim implantolozima u Bosni i Hercegovini. 

Zajedno dijagnosticiramo i planiramo optimalno pozicioniranje implantata, tako da vaši pacijenti dobivaju savršeno protetsko rješenje na implantata, kako tehnički, tako i estetski. 

Admir Brdarić glavni laboratorijski tehničar i vlasnik Ado Dent-a blisko surađuje s implantologom kako bi osigurao najbolji ishod za pacijenta. 

Radimo sve vrste implantata i protetski radova na implantatima. Glavni brendovi s kojima surađujemo su Nobel Biocare, Dentsply Sirona, Straumann, Osttem implants i dr. To se odnosi na solo/pojedinačne krunice na implantatima, abatmente, prečke na impantate, kao i mostove na šaraf ALL-ON-4, i ALL-ON-6. 

Protetiku na implantatima, krunice i mostove, radimo od bezmetalne i metalne kermike. 

Želimo naglasiti da je naš tim za implantate iskusan i posvećen osiguranju da implantološki radovi vaših pacijenata budu sigurni, prirodnog izgleda i dugotrajni.

Solo krunice na implantatima

Naš dentalni laboratorij nudi izradu pojedinačnih ili solo krunica koje se postavljaju na implantate. Koristimo odabrane bendove i savremene tehnologije kako bismo osigurali da svaka krunica savršeno odgovara pacijentovoj anatomiji i boji zuba, pružajući prirodan i skladan osmijeh. 

Solo krunicom na implantatima želimo nadoknadimo bilo koji zub u zubnom luku. Njihova najveća prednost je što ne brusimo susjedne zube. 

Pojedničane krunice na implantatima koristimo kada pacijent želi nadomjestiti zub u prednjoj zoni, posebno kada se nadomješta jedinica ili dvojka. Kod bezubih vilica u stražnjem dijelu pojedinačne implantate koristimo kao uporište za mostove.

Abatmenti

Abatmenti su važan dio procesa izrade implantata jer povezuju implantat sa krunom. 

Naš laboratorij izrađuje prilagođene abatmente koji osiguravaju precizno prianjanje i funkcionalnost dentalnog rada na implantatu. 

Naš tim stručnjaka koristi napredne tehnike kako bi osigurao optimalan oblik, veličinu i pozicioniranje abatmenta za svakog pacijenta.

Prečke na implantate

Ako pacijent zahtijeva rekonstrukciju više zuba, prečke na implantatima mogu biti izvrsno rješenje. 

Ado dent izrađuje prečke koje se sigurno postavljaju na implantate, pružajući stabilnost, ravnomjerno opterećenje i prirodan osjećaj.

 Naš tim pažljivo planira i izrađuje prečke prema individualnim potrebama svakog pacijenta.

Mostovi na šaraf  - 
All-on-4 i All-on-6

All-on-4 i All-on-6 metode su revolucionarni načini za rekonstrukciju cijele čeljusti smanjujući broj potrebnih implantata. 

Ado dent ima desetogodišnje iskustvo u izradi mostova koji se sigurno i trajno postavljaju na šaraf. Ovo je minimalno invazivno rješenje za obnavljanje funkcije žvakanja cijelog luka čeljusti koje drže četiri ili šest titanskih implantata.

Pacijenti su dobili rezultate i zadovoljstvo našim sistemima All-On-4 i All-on-6, bez potrebe za dugotrajnim visokoinvazivnim postupkom. 

Ado dent nastoji da ostvari optimalan izgled, funkcionalnost i dugotrajnost mostova na šaraf iz prvog pokušaja. Zato su konstrukcija, položaj, boja i poravnanje implantata ključni za uspjeh implantološkog zahvata.

Ako tražite kvalitetne dentalne radove za vaše implantološke potrebe, naš dentalni laboratorij je 
pravi izbor. Kontaktirajte nas danas i kako bi vaši pacijenti ostvarili prekrasan i zdrav osmijeh.
Pratite nas na društvenim mrežama
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram